Hieronder het verhaal van onze eerste collega van de TU Delft, Dion Hogervorst. Wij zijn trots dat hij zich bij ons team heeft gevoegd!

Dion
Sinds een paar maanden ben ik begonnen bij PULSE Racing als (de eerste) engineer. Het verbeteren en innoveren van de mechanische aspecten die komen kijken bij de fiets vallen onder mijn verantwoordelijkheid. Uiteindelijk hoop ik de meest optimale fiets te ontwerpen die goed aansluit bij de benodigdheden van onze atleten. Door mijn achtergrond in werktuigbouwkunde ben ik gewend om te werken aan projecten in groepen van alleen engineers waarbij iedereen grotendeels hetzelfde perspectief heeft. Het is voor mij daarom ook erg interessant dat de meesten bij PULSE Racing een achtergrond als bewegingswetenschapper hebben. Dit geeft mij een unieke kans om een kijkje te nemen in de kennis en vaardigheden die je meekrijgt als bewegingswetenschapper. Omdat de engineering afdeling van PULSE Racing gloednieuw is heb ik alle vrijheid om taken op mijn eigen manier aan te pakken en de afdeling te vormen, wat ik tegelijkertijd een voordeel en ook een uitdaging vind.

Categorie├źn: nieuwsbrief Mei