Ik ben Martijn Wierstra en ben dit jaar trainer bij Pulse Racing. Samen met de andere trainers zijn wij aan het kijken wat de beste methode is om onze dwarsleten te trainen, zodat ze tijdens de Cybathlon in 2020 een maximaal resultaat kunnen halen. Dit is uitdagend om te doen omdat je met veel verschillende aspecten rekening moet houden, denk hierbij de mogelijkheden van de dwarsleet maar ook het vinden van het ideale stimulatiepatroon.  De interactie die je hebt met de dwarsleten is erg leuk leuk en leerzaam. Het lid zijn van Pulse Racing vind ik ideaal naast mijn studie omdat je in de praktijk bezig bent en hierbij dingen kan toepassen die je geleerd hebt daarnaast is het prima te combineren met je studie als je dit goed plant. Ook doe je veel contacten op met studenten en organisaties die ik later zeker goed kan gebruiken.

Categorieën: nieuwsbrief Mei