PULSE Racing streeft ernaar om deel te nemen aan een gloednieuwe fiets op de Cybathlon in 2020. De engineeringafdeling van PULSE Racing bestaat nu al een paar maanden en er is een goede start gemaakt met de ontwikkeling van deze fiets.

Het ruwe ontwerp is in volle gang, omdat verschillende aspecten zijn onderzocht en geoptimaliseerd. Het beste kaderontwerp voor de fiets is gekozen, evenals de optimale wielen voor deze specifieke race. Er is grondig onderzoek gedaan om de stabiliteit van de fiets en daarmee de veiligheid van onze atleten te waarborgen. Verder onderzoek omvat het ontwikkelen van een verbeterde orthese voor de voet en het onderbeen, het bestuderen van nieuwe methoden om de kuitspier tijdens het fietsen op te nemen en geavanceerde transmissiesystemen in de fiets te integreren.

Wil je ook onderdeel maken van dit team en helpen om de beste racefiets voor de Cybathlon 2020 te ontwikkelen? Neem graag contact met ons op!

Categorie├źn: nieuwsbrief Mei