Op de TU Delft zijn we uitgenodigd om een workshop bij te wonen om adviezen te krijgen voor PR rondom de belangrijkste race. Hierbij werd al snel duidelijk dat alles staat met een goede planning en communicatie binnen het team. Belangrijk is om al ver voor de race te beginnen met publiceren over voorbereidingen die worden gemaakt, zoals het ontwikkelen en testen van het voertuig. Dit punt werd ook interactief besproken. Hoeveel dagen begin je met PR voor de wedstrijd? Hoe vaak ga je dan iets posten? En wat voor materiaal gebruik je dan?

Ook werd verteld wat tijdens en na de wedstrijd belangrijk is. Natuurlijk mogen we tijdens de race onze eigen sponsoren niet vergeten en moeten deze duidelijk naar voren worden gebracht op verschillende manieren. Daarnaast zullen er verschillende journalisten aanwezig zijn tijdens de race en is goede voorbereiding op een gesprek voor de camera heel belangrijk! Graag willen wij het doel van ons project naar voren brengen en natuurlijk ervoor zorgen dat onze atleet duidelijk in beeld komt! We hebben veel geleerd deze middag wat we graag aankomend jaar in praktijk gaan brengen. Laat de Cybathlon 2020 maar komen!

Categorie├źn: nieuwsbrief Mei