Een aantal leden hebben de mooie kans gekregen om dit jaar weer naar De CyberBike in Lyon te mogen. Dit is een tweedaags evenement waarbij verschillende geïnteresseerden samen komen en de nieuwste technologieën omtrent Functionele Electrostimulatie (FES) worden besproken. Hierbij is veel kennis uitgewisseld tussen de aanwezige teams.

Op de eerste dag was er een conferentie georganiseerd. Professoren van over de hele wereld waren aanwezig. Door interessante presentaties zijn nieuwe ideeën zijn ontstaan, zoals het gebruiken van een burst frequentie aan het begin van het fietsen met FES op de benen, andere plaatsing van elektrodes en het wel of niet stimuleren van de hamstrings. De tweede dag was er een wielrenwedstrijd georganiseerd, waardoor er al een sportieve sfeer in de lucht hing. De onderlinge competitie werd aangewakkerd door middel van een vriendschappelijke wedstrijd op de FES-fiets. Dit zorgde voor een sfeervolle en sportieve afsluiting van het weekend.