Meteen naar de inhoud

Recruitment PULSE Racing IV

Ondanks dat sommige activiteiten tijdig stilstaan en de Cybathlon verplaatst is gaan wij door met onze voorbereidingen voor de Cybathlon. We maken persoonlijke trainingsschema’s voor de atleten die thuis met de compax en berkelbike kunnen trainen, sturen voedingsadvies en behouden contact met de atleten. Hiernaast proberen we ook bedrijven te benaderen die ons mogelijk interessant vinden om mee samen te werken. Maar wat vooral belangrijk is aankomende periode om een nieuw team te creëren, PULSE Racing IV.
Ondanks ontwikkelingen in het afgelopen jaar zullen wij ook onszelf moeten blijven verbeteren in aanloop naar de Cybathlon. Wil jij meewerken aan deze ontwikkelingen en onze atleten perfect voorbereid naar Zürich sturen? Meld je dan aan en zorg dat je hier onderdeel vanuit maakt!

PULSE Racing is afgelopen jaren gegroeid in aantal leden maar ook in functies. Ook dit jaar willen we het aantal leden van PULSE Racing graag gaan uitbreiden en is het mogelijk om voor meerdere functies te solliciteren. Staat jou ideale functie er niet tussen die jij voor ogen hebt? Neem contact met ons op, wij staan open voor nieuwe ideeën!

Voor de huidige functies zie onderstaande lijst:
Team Manager
Project Manager
Chief Human Power
Human Power department (Training and Propulsion)
Research Analyst
Operations Manager
Partnership & PR
Sponsorship & Finance
Media & information & marketing
Engineering