Als nieuw team hebben we een aantal doelen opgesteld voor dit jaar. Eén van de fanatieke atleten van de eerdere jaren, Sander Koomen, heeft besloten dat hij aan een nieuw doel wilt werken, namelijk het Handbiken. Wij van PULSE Racing wensen hem daarbij heel veel succes en geluk toe. Om deze reden zijn wij dan ook bezig met het vergen van nieuwe voor het team. Daarnaast willen we ons dit jaar focussen op een aantal aspecten die nog onderzocht kunnen worden. Zo willen we kijken wat het effect is van een ‘splitter’ op de prestaties van de atleten. Een splitter is een elektrode die zich vertakt, waarmee meerdere plekken op de spier gestimuleerd kunnen worden in plaats van één. Daarnaast is het doel om een beter beeld te krijgen van de efficiëntie van de atleten en zijn we benieuwd naar de mogelijkheden van de zogenaamde ‘Tesla Suit’. Dit is een pak waar elektroden in geïmplanteerd zitten en kan gebruikt worden om alle spiergroepen in het lichaam te stimuleren. Het kan daarnaast ECG lezen en bewegingen vastleggen en is op veel gebieden aan te passen aan de persoonlijke eigenschappen van de gebruiker.