Afgelopen maand heeft Remco Rozendaal medegedeeld te gaan trainen vanuit huis. Remco is vanaf 2021 actief geweest bij het PULSE Racing team. Zijn trainingsschema’s bestonden uit 3 keer in de week trainingen van anderhalf uur. Het voornaamste doel was om kracht op te bouwen in de benen. En dat is zeker gelukt!

Remco gaat zich vanaf nu focussen om per trainingsdag te bekijken hoe het lichaam reageert op de stimulatie. Wanneer nodig kan PULSE Racing vanaf afstand assistentie bieden. Daarnaast geeft Remco aan per training te zullen wisselen met verschillende gewichten. Remco liet ons weten dat hij erg veel aan PULSE Racing heeft gehad. Door te trainen met functionele elektrostimulatie heeft hij echt het gevoel van sporten teruggekregen. Hij vertelt dat dankzij het fietsen met elektrostimulatie zijn spieromvang flink is toegenomen.  

PULSE Racing wil Remco enorm bedanken voor zijn leuke persoonlijkheid en zijn inzet tijdens trainingen. Daarnaast was het geweldig dat we zijn data konden gebruiken voor onderzoek naar de verbetering van functionele elektrostimulatie. Remco, het ga je goed!