Meteen naar de inhoud

Spetterende workshop Brusjesdag V.I.B.

Afgelopen maand is PULSE Racing van de partij geweest op de Brusjesdag van de Vereniging in Beweging (V.I.B.). Leden van de V.I.B. namen op deze dag broertjes, zusjes, neven en nichten mee

. PULSE Racing heeft voor dit evenement een workshop georganiseerd. Zo is er een leerzame presentatie gegeven vanuit het Operations Department over wat een dwarslaesie precies inhoudt.  Ook werd er uitgelegd hoe functionele elektrostimulatie (FES) werkt.

De presentatie en demonstratie van de BerkelBike gaan gesmeerd

Daarnaast was er zelfs de mogelijkheid voor de broertjes en zusjes om de motorpointpen toepassen op hun eigen spieren. Door gebruik te maken van de motorpointpen op de spieren kan er worden bepaald waar de elektrodes het best geplakt kunnen worden. Het toepassen van de motorpen viel erg in de smaak vanwege het interactieve aspect. Verder was de dag compleet met een demonstratie van onze atleet Peter die op de Berkelbike reed. Het was een dag om niet te vergeten!

Wat een bijzonder gevoel, die motorpointpen!