Meteen naar de inhoud

PULSE V zoekt PULSE VI!

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging en wil je werken binnen een gemotiveerd team van studenten? Meld je dan NU aan voor PULSE Racing 2022/2023!

Elk jaar zijn we op zoek naar gepassioneerde studenten om PULSE Racing te vertegenwoordigen. PULSE Racing is het eerste dreamteam van de VU Amsterdam. Het doel is om de vitaliteit en mobiliteit van mensen met een dwarslaesie te verbeteren. Om dit te bereiken maken we gebruik van functionele elektrostimulatie om onze sporters weer te laten fietsen.

Afgelopen week kon je op de VU al je vragen stellen aan PULSE Racing.

Wil je weten hoe het is om de rol als Manager op je te nemen? Of misschien ben je juist meer geïnteresseerd om deel uit te maken van het Operations Department, het Research Department, het Human Power Department of het Engineering Department. Op de website is het volledige overzicht te vinden waarin de verantwoordelijkheden en vaardigheden per department worden beschreven. Dus of je nu op zoek bent naar een rol als manager of naar een rol als trainer, bij PULSE Racing zit je goed!

Aarzel niet om contact op te nemen! Schrijf je NU in voor PULSE Racing VI! Wees er snel bij want je kunt je aanmelden tot 18 mei. Stuur je motivatiebrief en CV naar info@pulseracing.nl. Zo simpel is het! Ook voor vragen of verzoeken kun je mailen naar info@pulseracing.nl.