Meteen naar de inhoud

Een kijkje achter de schermen

PULSE Racing is opgericht om functionele elektrostimulatie (FES) voor mensen met een dwarslaesie verder door te ontwikkelen. FES heeft een bewezen positieve invloed op de lichamelijke toestand van mensen met een dwarslaesie. De actieve bewegingen die FES veroorzaakt hebben positieve effecten op de conditie, doorbloeding en psychologische gesteldheid. FES wordt ingezet tijdens trainingen. 

Hoe ziet een trainingsdag in het VU lab er nou eigenlijk uit? En wat komt er allemaal kijken bij het managen van een Dream Team? Wat kun je er van leren? Kom alles te weten over PULSE door deze video te bekijken. Ook vind je de video terug op onze instagrampagina.

Daarnaast is PULSE V is nog in volle gang met de werving van nieuwe leden voor PULSE VI. Maak kennis met onze departments door op de video te klikken. PULSE Racing is zeker iets voor jou! Meld je nu aan voor PULSE Racing VI via ons mailadres: info@pulseracing.nl.