Meteen naar de inhoud

Bedankt Jet!

Deze maand gaf een van onze altijd gezellige atleten, Jet Fuld, aan dat ze gaat stoppen met PULSE Racing. De afgelopen maanden had Jet het al iets rustiger aan gedaan vanwege een regelmatig terugkerende schouderblessure. Het hebben van een dwarslaesie vereist veel van spieren die nog wel functioneel zijn. Het krijgen van blessures komt dan ook vaak voor bij mensen met een dwarslaesie. In plaats van meerdere keren per week trainen samen met PULSE Racing gaat Jet voorlopig één keer per week trainen met haar fysiotherapeut. De focus zal gaan liggen op haar herstel.

Jet tijdens trainingen

Jet is begonnen met trainen bij PULSE Racing sinds de zomer in 2021. PULSE Racing heeft het voor haar mogelijk gemaakt om meerdere keren per week te trainen op de Berkelbike. In deze tijd dat ze actief was bij PULSE Racing is de vooruitgang van Jet goed bijgehouden. PULSE Racing was hier heel blij mee vanwege de mogelijkheid om de data te gebruiken voor onderzoek naar het gebruik van functionele elektrostimulatie. Tegelijkertijd kon Jet de regelmatige metingen ook zeer waarderen aangezien het haar weer deed terugdenken aan haar tijd in de ruitersport, vóór haar dwarslaesie. Sinds jet aan het trainen is bij PULSE Racing is haar hart- en longconditie enorm verbeterd en heeft het significant positieve effecten gehad op haar gezondheid. Ook heeft ze haar horizon kunnen verbreden en heeft ze nieuw contact opgebouwd met de studenten en de andere atleten van PULSE Racing.   

We willen Jet bedanken voor het feit dat ze haar talenten met ons wilde delen. Fijn dat we samen deze talenten tot zijn recht hebben laten kunnen komen. Ook willen we Jet bedanken voor het supporten van de missie van PULSE Racing en het vertrouwen dat je ons hebt gegeven. We waarderen de tijd en inzet die je in PULSE Racing hebt gestoken.  

Jet, we hopen dat je ook in een nieuwe samenwerking je sterke punten weer kan benutten. Omdat we allemaal graag doen waar we goed in zijn. PULSE Racing kijkt samen met jullie terug op een mooie tijd. Take care!

Ook atleet worden op de VU en Professionele begeleiding van een studententeam? En twee keer per week kosteloos training op een BerkelBike? Neem contact met ons op via operations@pulseracing.nl