Meteen naar de inhoud

PULSE Racing en dedwarsliggerspodcast

Wat ontzettend tof! Dedwarsliggerspodcast was op bezoek bij de campus van het VUmc bij PULSE Racing. Dwarsliggerspodcast is een actuele podcast op Spotify en gaat over de persoonlijke verhalen, uitdagingen en tips van mensen met een dwarslaesie. In deze nieuwe aflevering vertellen Renkse en Hannah van PULSE Racing over het onderzoek naar FES (Functional Electro Stimulation) cycling. Daarnaast kun je luisteren hoe hoe atleet Mo met een complete dwarslaesie weer kan fietsen door middel van het gebruik van FES. Het is een super interessante aflevering geworden opgenomen vanuit het PULSE Racing Lab. Fun fact: het is tevens de allereerste keer (!) dat PULSE Racing betrokken is bij het opnemen van een podcast. Hoe leuk is dat. Benieuwd naar de samenwerking? Seizoen 2 – Aflevering 13 staat nu online en is te luisteren op Spotify.