PULSE Racing is het nieuwste dreamteam van de VU Amsterdam. Wij trainen mensen met een dwarslaesie in het fietsen met Functionele ElektroStimulatie (FES). Ons streven is om de mobiliteit en vitaliteit terug te geven aan mensen met een dwarslaesie door een bijdrage te leveren aan de ontwikkelingen omtrent FES. Dit doen wij door deel te nemen aan (inter)nationale FES-cycling wedstrijden, zoals de Vondelgames in Amsterdam of de Cybathlon in Zürich. Nieuwsgierig geworden naar deze wedstrijden? Voor een indruk: https://youtu.be/6ifHDkdY-k0

Voor volgend studiejaar is PULSE Racing op zoek naar nieuwe, enthousiaste en gemotiveerde studenten die deze uitdaging willen aangaan. Wij zijn niet alleen op zoek naar studenten Bewegingswetenschappen, maar ook naar studenten met een technische en marketing achtergrond!

Dus wil jij je studie toepassen in de praktijk, professioneel samenwerken binnen een studententeam en daarnaast een grote een maatschappelijke bijdrage leveren? Ben je daarnaast geïnteresseerd in het onderzoeken van de beste trainingsprincipes en het FES-cycling verder ontwikkelen? Of ligt je interesse meer in het organiseren van evenementen, werven van sponsoren, promoten van het team en onze nieuwe ontwikkelingen delen met de rest van de wereld? Neem deel aan PULSE Racing III en ga met het team mee naar de Cybathlon 2020!

Wil je meer weten? Kom langs bij de interesseborrels op 12 en 20 Februari tussen 15:00 en 18:00 uur in onze trainingsruimte WN KA-263 of stuur voor meer informatie een mail naar info@pulseracing.nl.

Weet je al zeker dat je wilt solliciteren? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar solliciteren@pulseracing.nl .

Groet,

PULSE Racing