Maandagavond 19 Februari waren de Algemene Interesse Borrels in de D:Dreamhall van de TU Delft. Voor de nieuwe samenwerking met studenten van de TU Delft was ook PULSE Racing aanwezig. Tussen de indrukwekkende projecten wilden wij namens PULSE Racing graag de Delfste studenten enthousiasmeren voor ons project. Er waren inclusief PULSE Racing 15 verschillende dreamteams aanwezig wat, samen met een grote hoeveelheid studenten, ervoor zorgde dat het gezellig druk was. Om de technische studenten te demonstreren waar wij ons als Bewegingswetenschappers allemaal mee bezig houden hadden wij onze Compex stimulator en BerkelBeke meegenomen. Vooral maakte het voelen van de electrostimulatie veel indruk, waar mensen speciaal voor langs kwamen. Dit wekte de interesse bij nationale en internationale studenten met verschillende achtergronden en resulteerde in interessante gesprekken. Een goede stap is gezet in de samenwerking met de TU Delft, waarbij contacten van studenten zijn verzameld en wij onze naam en gezicht hebben laten zien op de TU Delft.