De komende weken willen we graag met jullie onze persoonlijke ervaringen bij PULSE Racing delen en jullie laten zien waarom wij zo enthousiast mee doen aan dit project. Hieronder het verhaal van Heleen, hard aan het werk bij PULSE Racing voor het team Propulsion.
 
Heleen
Ik ben Heleen Docter en was afgelopen jaar onderdeel van team Propulsion. Dit betekent dat ik met meer met de technische aspecten van de elektrostimulatie bezig hield. Ik heb met heel veel plezier de bachelor bewegingswetenschappen gedaan, maar heb de praktijk gemist tijdens het studeren. PULSE was voor mij de ideale manier om alles wat ik geleerd had toe te passen, maar ook naar nieuwe oplossingen te zoeken. Bovendien zat ik nog steeds met de vraag wat ik later met mijn studie wilde doen. Ook hiervoor bood PULSE de oplossing. PULSE Racing is voor mij de ideale combinatie van topsport met revalidatie. Je hebt direct contact met de atleten, waardoor je constant gemotiveerd blijft en ziet waarvoor je het doet. Daarbovenop werk je nog met een heel team gemotiveerde studenten die samen naar een mooie eindprestatie toe werken. Er moet nog veel uitgezocht worden en er is direct mogelijkheid tot verbetering, wat het voor mij een hele mooie uitdaging maakt.
Enthousiast geworden? Blijf op de hoogte en lees ook de verhalen van de andere leden!