Lisanne, Chief Human Power, is een internationale student aan de Vrije Universiteit Amsterdam die ook met veel enthousiasme deel maakt van PULSE Racing. Hieronder haar persoonlijke ervaring.

Lisanne
Toen ik begon bij PULSE, wist ik niet precies wat ik kon verwachten. Ik had al enige ervaring met werken met gehandicapte sporters en personen met neurodegeneratieve aandoeningen, maar ik heb nog nooit de kans gehad om te werken met innovatieve ondersteunende technologieën zoals functionele elektrische stimulatie bij atleten met een complete dwarslaesie. Toen ik onze sporters Mo en Sander voor het eerst ontmoette, was ik verbaasd over hoe gedreven, zelfvoorzienend en vastberaden ze allebei zijn. Helaas bestaat er een bepaald vooroordeel rond gehandicapte personen en rolstoelgebruikers, wat uiteindelijk leidt tot een volkomen verkeerde gedachte van wie ze zijn als persoon. Maar ook over wat ze eigenlijk kunnen en kunnen bereiken ondanks hun zichtbaar beperkende mogelijkheden. Echter, het leren kennen van Mo en Sander heeft onmiddellijk elk vooroordeel teniet gedaan dat ik zo ten onrechte had. Hun optimisme, positiviteit en vastberadenheid maken ze tot buitengewone atleten en een verrijking voor elk team. Samenwerken met hen en een heel team van ambitieuze studenten is snel een van mijn favoriete dingen van PULSE Racing geworden. Ons doel om het gebruik en bestaan ​​van ondersteunende technologieën te bevorderen die mensen met een dwarslaesie in staat stellen mobiliteit en vitaliteit terug te winnen, is een doel geworden waar het hele team zich mee kan identificeren. Het in de praktijk brengen van theoretische kennis tijdens een samenwerking met een professioneel team is zonder meer een ervaring waar ik alleen maar van kan profiteren en ik kan iedereen aanbevelen die een bijdrage wil leveren aan de wetenschap en de gemeenschap.