Hieronder de persoonlijke ervaring van onze deputy manager, Birgit. Zij zorgt ervoor dat alles blijft draaien binnen de teams van PULSE Racing.

Birgit
Mijn naam is Birgit Kaman en afgelopen jaar heb ik de taak van deputy manager op me genomen. Samen met de teammanager en de chiefs vormde ik het management van PULSE Racing II. Ik zorgde hierbij onder andere voor het contact binnen de VU en het team. Ik zit nu in het derde jaar van de bachelor Bewegingswetenschappen, waarbij ik binnen de bachelor vooral de link met de praktijk miste. Door mijn management functie heb ik deze link wel gevonden. Daarnaast heb ik ook erg veel geleerd op het gebied van management, wat ik anders misschien niet zo snel zou leren. Naast het contact met mensen binnen de VU, heb ik ook erg veel contacten opgedaan buiten de VU, zoals met het revalidatiecentrum Reade. Wat ik verder ook erg leuk vind is het persoonlijke contact met onze atleten. PULSE Racing zorgde ervoor dat ik de link met de praktijk heb gevonden en ben ik erachter gekomen waar mijn interesses voor later liggen.

 

Categorie├źn: nieuwsbrief Maart