PULSE Racing IV is dit collegejaar van start gegaan. De uitdagingen zitten dit jaar enerzijds in het rekruteren en trainen van de beste atleten, het optimaal stimuleren van de spieren en het verbeteren van de fiets. Anderzijds houdt het team zich bezig met het organiseren van evenementen, het regelen van sponsoren en het promoten van het team. Een hele uitdaging in deze coronatijd.

Wij zoeken nog engineers voor dit collegejaar (2020-2021)!

Geïnteresseerd in PULSE Racing?

PULSE Racing is niet zomaar een team. Het is het eerste dreamteam dat vanuit de Vrije Universiteit van Amsterdam is gestart! Deelname geeft je de mogelijkheid om je aan te sluiten bij een team wat zijn grenzen blijft verleggen. Kennis kan in de praktijk worden toegepast, nieuwe ontwikkelingen worden ingezet, je leert werken met een specifieke doelgroep, vrienden worden gemaakt en je laat je gelden in het juiste netwerk. En tegelijkertijd ok nog je studiepunten binnen halen!

Momenteel is PULSE Racing IV gevormd. Wij zijn wel nog op zoek naar engineers. Ben jij echter een enthousiaste student en zou je graag een steentje bij willen dragen aan dit project, maar ben je geen technische student? Neem dan vooral contact met ons op. Stuur je motivatiebrief en cv naar info@pulseracing.nl. Dan kunnen wij kijken wat de mogelijkheden zijn