Meteen naar de inhoud

Team

PULSE Racing bestaat momenteel uit 13 studenten. Allen studeren zij aan de Vrije Universiteit Amsterdam (Bewegingswetenschappen, Geneeskunde, Gezondheid en Leven, Human Movement Sciences en Musculoskeletal Physiotherapy Sciences). Iedereen uit het team verzorgt trainingen aan de atleten en daarnaast is iedereen onderverdeeld in een team.


Management department

info@pulseracing.nl – Het management department is het gezicht van PULSE Racing en samen zijn zij verantwoordelijk voor het team.

Jace
Sjoerd
Kristel

Operations department

operations@pulseracing.nl – Het operations department is verantwoordelijk voor de operationele zaken, zoals sponsoring, de nieuwsbrief, promotie en sociale media.

Anne
Maan
Suzan

Human Power department

training@pulseracing.nl – Het Human Power department zorgt ervoor dat de technische aspecten rondom FES-Cycling, zoals stimulatiepatronen, innovaties op het gebied van FES en de toepassing hiervan in de gaten worden gehouden. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de inhoud van de trainingen zodat de atleten worden voorbereid op de Cybathlon en andere wedstrijden.

Marieke
Renske
Fabiënne

Research department

engineering@pulseracing.nl – Het Research department is bezig met het uitvoeren van onderzoek, de verzameling van data en het schrijven van een report. Op deze manier hoopt PULSE Racing elk jaar nieuwe stappen te zetten richting de gestelde doelen, te raadplegen onder het kopje over pulse racing.

Kerstin
Floriaan
Tijn
Leon
Thomas