Meteen naar de inhoud

Team

PULSE Racing bestaat momenteel uit 15 studenten. Allen studeren zij aan de Vrije Universiteit Amsterdam (Bewegingswetenschappen, Geneeskunde, Gezondheid & Leven, Neurosciences en Human Movement Sciences). Iedereen uit het team verzorgt trainingen aan de atleten en daarnaast is iedereen onderverdeeld in een team.


Management department

info@pulseracing.nl – Het management department is het gezicht van PULSE Racing en samen zijn zij verantwoordelijk voor het team.

Kristel
Linda
Iris

Operations department

operations@pulseracing.nl – Het operations department is verantwoordelijk voor de operationele zaken, zoals sponsoring, de nieuwsbrief, promotie en sociale media.

Lorenzo
Roos
Bloeme
Mark

Human Power department

training@pulseracing.nl – Het Human Power department zorgt ervoor dat de technische aspecten rondom FES-Cycling, zoals stimulatiepatronen, innovaties op het gebied van FES en de toepassing hiervan in de gaten worden gehouden. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de inhoud van de trainingen zodat de atleten worden voorbereid op de Cybathlon en andere wedstrijden.

Jules
Renske
Jesper
Marieke

Research department

engineering@pulseracing.nl – Het Research department is bezig met het uitvoeren van onderzoek, de verzameling van data en het schrijven van een report. Op deze manier hoopt PULSE Racing elk jaar nieuwe stappen te zetten richting de gestelde doelen, te raadplegen onder het kopje over pulse racing.

Thomas
Isabella
Elias
Femke