PULSE Racing is een non-profit organisatie en daarom zelf verantwoordelijk voor al het materiaal, de organisatie, trainingen en media. Hierbij proberen we zoveel mogelijk naamsbekendheid te krijgen en willen we een zo goed mogelijke prestatie neer te zetten tijdens de wedstrijden.

Zonder onze partners kunnen wij onze doelen niet bereiken. Wij zijn erg dankbaar en blij en met onze partners die ons project willen ondersteunen. Dit geeft ons kracht en motivatie om door te zetten en onze missie te bereiken.

Dankbaar maken wij gebruik van materiaal, advies, kennis en financiële ondersteuning die ons beschikbaar worden gesteld. Graag zouden wij de huidige samenwerkingen willen behouden en het liefst duurzaam maken, zodat het project elk jaar kan blijven ontwikkelen en verbeteren.

 

        

    


 

Ook partner worden?

PULSE Racing is altijd op zoek naar nieuwe partners, waarbij we zoveel mogelijk willen betekenen voor een wederzijdse relatie. Het naar buiten brengen van de boodschap om een relatie te maken tussen techniek en mens, waardoor iemand ondanks lichamelijke beperkingen zich weer vooruit kan bewegen blijft, belangrijk. Dankzij elektrostimulatie wordt een persoon zijn mobiliteit en vrijheid van bewegen terug gegeven.

Ieder jaar zijn de middelen weer hard nodig, zodat een nieuw studententeam de werkzaamheden en ontwikkelingen kan voortzetten. Dit alles om wedstrijden te kunnen winnen als de Cybathlon. Dit vraagt samenwerking van de teamleden met de atleet, maar ook een nauwe band behouden met de partners.

Natuurlijk willen wij iets doen als tegenprestatie voor al onze partners. Graag bespreken we deze mogelijkheden met u. Hierziet u wat de voordelen zijn van partner worden met PULSE Racing.

U kunt een mail sturen naar: info@pulseracing.nl