Meteen naar de inhoud

Word ook partner!

Ook partner worden?

PULSE Racing is altijd op zoek naar nieuwe partners. Met elke partner wordt er gekeken naar wat we voor hen kunnen betekenen, om zo een goede wederzijdse relatie tot stand te brengen.

Onze belangrijkste focus is het overbrengen van de boodschap hoe belangrijk de relatie tussen mens en techniek is. Door het werkveld waar we in zitten kunnen mensen ondanks hun lichamelijke beperkingen zich weer vooruit bewegen. Dankzij functionele elektrostimulatie wordt een persoon zijn mobiliteit en vrijheid van bewegen terug gegeven. Dit willen we zoveel mogelijk met de buitenwereld delen, om zo hopelijk de toegankelijkheid van deze methode vergroten.

Om dit te bereiken hebben we nieuwe partners nodig! Ieder jaar zijn de middelen meer dan welkom, zodat een nieuw studententeam de werkzaamheden en ontwikkelingen kan voortzetten. Steun is nodig om te participeren aan wedstrijden zoals de Cybathlon of Lyon Cyber Days, waar we onze mogelijkheden aan de wereld kunnen laten zien. Het meedoen en eventueel winnen van deze wedstrijden vraagt samenwerking tussen teamleden, atleten en partners.

We zoeken naar partners die ons willen ondersteunen bij het behalen van onze doelen. Als tegenprestatie hebben we verschillende mogelijkheden te bieden. Geïnteresseerd in wat uw voordelen zijn van partner worden van PULSE Racing? Stuur dan een mail naar: operations@pulseracing.nl en we bespreken de mogelijkheden met u.